zpět na seznam - RPG

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

86% ... Gamerankings
93% ... IGN
90% ... PSX Extreme
90% ... Games.Tiscali cz


Hodnocení uživatelů
-

Platforma: Playstation 3 (PS3)
Vydavatel: Square Enix
Rok výroby: 2014
Žánr: RPG
Dostupnost: skladem
Stav: Bazarové v pěkném stavu
Cena: 390,-








Final Fantasy X/X-2 HD Remaster je kompilací dvou pravděpodobně nejznámějších RPG z Playstationu 2. Obojí si nyní budete moci vychutnat v remasterované podobě a ve vysokém rozlišení.
 
Final Fantasy X je prvním dílem superpopulární RPG série, který vyšel pro PlayStation 2. Nově se setkáte s neočekávanou úrovní detailů, novým systémem bitev a novým systémem schopností, které umožňují učit se během hry od jiných. Hra přemístí hráče do Spiry, bájného světa, kterému se věda a technologie vyhnuly velkým obloukem ve prospěch posedlosti obyvatel Yevonska - Blitzballu (podvodní hry, vzniklé spojením vodního póla a válečného umění). Spira je pod neustálým tlakem a vyhrožováním ze strany záhadné cizí entity, známé jako Sin. Tato zlověstná bytost se pravidelně vrací, aby ničila a devastovala, působila paniku a terorizovala obyvatele Spiry. Hlavní postavou je tentokrát Tidus, hvězda Blitzballového týmu.
 
Příběh přímého pokračování s názvem Final Fantasy X-2 se odehrává dva roky po FFX a jeho hlavním hrdinou, či spíše hrdinkou je půvabná Yuna, která se však tentokrát představí v trochu drsnějším stylu á la Lara Croft. Příběh je zasazen opět do prostředí Spiry, jen s tím rozdílem, že nyní její obyvatelé používají modernější technologie. Mezi další vylepšení patří třeba nový způsob boje nebo nové třídy povolání.

Přidejte své hodnocení:

Přidejte své hodnocení této hry >>

Video:



zpět na seznam - RPG